Ακιντζί – Για μια ειλικρινή λύση

Ακιντζί – Για μια ειλικρινή λύση

Με ειλικρίνεια προσπαθούμε για να επιτύχουμε το στόχο της λύσης, που είναι η επίτευξη μιας συμφωνίας για μια ομοσπονδία διζωνική, δικοινοτική, με πολιτική ισότητα και ασφάλεια, δηλώνει ο Μουσταφά Ακιντζί στο μήνυμά του για τη γιορτή του Ραμαζανιού, που αρχίζει αύριο.

Ευχόμενος καλές γιορτές, ο Τ/κ ηγέτης εύχεται επίσης όπως αυτές οι προσπάθειες φέρουν ένα αποτέλεσμα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα με μια συμφωνία που αυτή τη φορά θα μπορέσει να εγκριθεί σε ταυτόχρονα δημοψηφίσματα και από τις δύο κοινότητες. Ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, συμπληρώνει, η ζωή δεν σταματά και υπάρχουν βήματα που πρέπει να γίνουν για να είμαστε σταθεροί εσωτερικά ενώ κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν και για να είμαστε δυνατοί εντός ΕΕ, σημειώνει.

Στο μεταξύ, στην πρώτη του ανακοίνωση ο “πρωθυπουργός” Ομέρ Καλιοντζού κάλεσε τους “υπουργούς” να μην στείλουν λουλούδια για το Ραμαζάνι, όπως συνηθίζεται, αλλά να δώσουν τα χρήματα που θα ξόδευαν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE