ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια στην Ελλάδα: Μολότοφ έξω από τη Βουλή - Δείτε βίντεο

Επεισόδια στην Ελλάδα: Μολότοφ έξω από τη Βουλή - Δείτε βίντεο

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από τη Βουλή την ώρα που εκεί βρίσκονταν διαδηλωτές στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Όπως φαίνεται στα βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τους άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν έξω από τη Βουλή.Μετά τις μολότοφ ακολούθησε χρήση χημικών από τα ΜΑΤ προκειμένοι οι άγνωστοι να υποχωρήσουν όπως και συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κουκουλοφόροι που πεταξαν τις μολότοφ βρίσκονταν στο τελευταίο μπλοκ της πορείας των εργατικών σωματείων.

Έξω από τη Βουλή είχαν βρεθεί νωρίτερα μέλη του ΠΑΜΕ αλλά και της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας με αιχμή την ακρίβεια και το ενεργειακό κόστος, ενώ ακινητοποιημένα παραμένουν λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, και προαστιακός..

Στην πορεία έδωσαν το «παρών» και οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

poreia__6_

poreia__1_

poreia__7_

 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top