ΤΩΡΑ: Στους δρόμους Πλανωδιοπώλες – Με ποιον δήμαρχο τα βάζουν και αποκαλούν δικτάτορα; (ΦΩΤΟ)

ΤΩΡΑ: Στους δρόμους Πλανωδιοπώλες – Με ποιον δήμαρχο τα βάζουν και αποκαλούν δικτάτορα; (ΦΩΤΟ)

Οι διαμαρτυρόμενοι εκτός απο τα πανό έβγαλαν στη φόρα τα πρόστιμα που «εισέπραξαν» απο το Δήμο. Περίπου ανταρσία θυμίζει το σκηνικό!

Υπογραφές εναντίον του Δημάρχου συλλέγουν αυτή τη στιγμή πλανώδιοι πωλητές, κατηγορώντας τον για δικτατορική συμπεριφορά και ετσιθελική νοοτροπία.

Οι επαγγελματίες οι οποίοι βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο διαμαρτυρόμενοι ανάρτησαν πανό στα οποία αναγράφεται «Τέλος στη Δικτατορική συμπεριφορά του Δημάρχου… προς τους χειροτέχνες του Παραλιακού Μετώπου» και «Ο Δήμαρχος… αφήνει στο δρόμο εμάς και τις οικογένειές μας».

Δείτε φωτογραφίες και ενημερωθείτε εκτενώς για το περιστατικό με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.