ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Στο πλευρό του και η Περιβαλλοντική Κίνηση Κύπρου - «Έχει όλα τα εχέγγυα για να ξεπεραστούν τα αδιέξοδα στο Κυπριακό»

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Στο πλευρό του και η Περιβαλλοντική Κίνηση Κύπρου - «Έχει όλα τα εχέγγυα για να ξεπεραστούν τα αδιέξοδα στο Κυπριακό»

Την υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη αποφάσισε να στηρίξει η Περιβαλλοντική Κίνηση Κύπρου καλώντας τα μέλη, τους φίλους της και όλους όσους έχουν θέτουν ψηλά στις προτεραιότητες τους το περιβάλλον και τον άνθρωπο, να τον στηρίξουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κίνησης, μελετήθηκαν οι άξονες πολιτικής που ο κ. Μαυρογιάννης ανέπτυξε κατά την πρόσφατη συνάντηση του με περιβαλλοντικές και οικολογικές οργανώσεις, και εκτίμησε ότι είναι εκείνη η υποψηφιότητα, που έχει όλα τα εχέγγυα για να ξεπεραστούν τα αδιέξοδα στο Κυπριακό, «να προχωρήσει η χώρα στην πορεία της πραγματικής προοδευτικής αλλαγής, για τη χάραξη μιας αειφόρου περιβαλλοντικής ανάπτυξης σε μια Κύπρο ενωμένη».

Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται επίσης ότι οι προσεχείς Προεδρικές εκλογές έχουν καθοριστική σημασία για την πάρα πέρα πορεία της κυπριακής κοινωνίας, η οποία σήμερα ταλανίζεται από μια σειρά πολλαπλά κοινωνικο-οικονομικά προβλήματα, δυναστεύοντας τον απλό πολίτη στην καθημερινότητα του και υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής τόσο στις αστικές, όσο και στις αγροτικές περιοχές.

Εκφράζει την πεποίθηση ότι «οι δυο βασικοί συναγερμικοί υποψήφιοι της Δεξιάς Α. Νεοφύτου και Ν. Χριστοδουλίδης όσο και να διαφοροποιούνται προεκλογικά και να επαγγέλλονται δήθεν την αλλαγή δεν μπορούν να πείσουν ότι την πρεσβεύουν γιατί και οι δυο αποτελούν συστημικά στελέχη της διεφθαρμένης διακυβέρνησης, που εκτός όλων των άλλων που καταρράκωσαν το διεθνές κύρος της Κύπρου, υποβάθμισε και εμπορικοποίησε το περιβάλλον».

Δηλώνει ότι συμπορεύεται με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Ανδρέα Μαυρογιάννη «για να τεθούν οι βάσεις για προοδευτική αλλαγή, για να γυρίσουμε σελίδα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top