ΥΚΕ: Καλούν σε δημόσια διαβούλευση για το νέο σχέδιο κρατικών χορηγιών για δομές παιδικής φροντίδας και δομές φιλοξενίας

ΥΚΕ: Καλούν σε δημόσια διαβούλευση για το νέο σχέδιο κρατικών χορηγιών για δομές παιδικής φροντίδας και δομές φιλοξενίας

Σε δημόσια διαβούλευση σχετικά με το νέο σχέδιο κρατικών χορηγιών, στο πλαίσιο του νέου Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας 2021-2026, προσκαλούν οι Υπρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου.

Το νέο Σχέδιο κρατικών χορηγιών των ΥΚΕ του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας αφορά τη δημιουργία νέων ή την επέκταση υφιστάμενων δομών παιδικής φροντίδας, καθώς και εξειδικευμένων δομών φροντίδας και φιλοξενίας παιδιών και ενήλικων ατόμων με ανάγκες μακροχρόνιας φροντίδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΥΚΕ, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022, στις 9:00πμ στη Δημοσιογραφική Εστία και αναμένεται να διαρκέσει τρεις ώρες.

Επιγραμματικά, το νέο Σχέδιο περιλαμβάνει την παραχώρηση κρατικής χορηγίας προς Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη δημιουργία ή/και επέκταση Πολυδύναμων Κέντρων για Παιδιά και Κέντρων Φροντίδας Παιδιών και για τη δημιουργία ή/και επέκταση δομών φιλοξενίας για παιδιά, εφήβους με διαταραχές διαγωγής και ενήλικα άτομα με ανάγκες μακροχρόνιας φροντίδας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το υπό διαβούλευση Σχέδιο στις ιστοσελίδες των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας και του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής γραπτών σχολίων στο πλαίσιο της Δημόσιας Διαβούλευσης είναι η 21η Νοεμβρίου 2022 μέχρι τις 12:00μ. Τα σχόλια επί του Σχεδίου αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Για δηλώσεις συμμετοχής στη συνάντηση μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 2022 το κοινό μπορεί να απευθύνεται στα τηλέφωνα 22406744/745, και στο email [email protected].

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE