Έκλεψαν εμπορεύματα υπεραγοράς αξίας 22 χιλιάδων ευρώ - Χειροπέδες σε δύο γυναίκες

Έκλεψαν εμπορεύματα υπεραγοράς αξίας 22 χιλιάδων ευρώ - Χειροπέδες σε δύο γυναίκες

Εμπορεύματα συνολικής αξίας περίπου 22 χιλιάδων ευρώ φέρεται να απέσπασαν δυο γυναίκες, ηλικίας 52 και 36 ετών, που εργάζονταν στο τμήμα διαδικτυακών πωλήσεων υπεραγοράς.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, οι δυο υπάλληλοι συνελήφθηκαν στη βάση καταγγελίας που έγινε από τον 42χρονο διευθυντή της εταιρείας, μετά από σχετικό έλεγχο.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως, σε αρκετές περιπτώσεις, είχαν σταλεί, μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, κιβώτια εμπορευμάτων, σε πρόσωπα του περιβάλλοντος των δυο γυναικών, χωρίς να καταχωρηθούν παραγγελίες στο σύστημα της εταιρείας και να γίνουν οι ανάλογες πληρωμές.

Οι δυο ύποπτες, όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, είχαν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σύστημα της εταιρείας και ήταν εκπαιδευμένες στην έκδοση δελτίων αποστολής εμπορευμάτων.

Εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα και συνελήφθηκαν σήμερα, ενώ ανακρινόμενες έδωσαν διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής από υπάλληλο, εμπορευμάτων συνολικής αξίας περίπου 22 χιλιάδων ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE