Τσάκωσαν 21χρονο με 148 γραμμάρια κάνναβης στη Λευκωσία - Ανακρίθηκε και ο συνοδηγός στο όχημά του

Τσάκωσαν 21χρονο με 148 γραμμάρια κάνναβης στη Λευκωσία - Ανακρίθηκε και ο συνοδηγός στο όχημά του

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) ανέκοψαν γύρω στις 4.10 χθες το απόγευμα για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 21χρονος έχοντας ως συνεπιβάτη άλλο πρόσωπο ηλικίας 20 ετών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός του αυτοκινήτου ποσότητα κάνναβης βάρους 28 γραμμαρίων περίπου, για τα οποία φέρεται να παραδέχθηκε ο 21χρονος ότι είναι δικά του και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Στην κατοχή του εντοπίστηκε επίσης χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 21χρονου, όπου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 120 περίπου γραμμαρίων, τα οποία ο συλληφθείς φέρεται να παραδέχθηκε ότι είναι δικά του. Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ανακρίθηκε επίσης και ο 20χρονος χωρίς όμως να προκύψει οτιδήποτε εναντίον του.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE