LIFESTYLE

Κριστίνα Αγκιλέρα: Η ζωή της τραγουδίστριας γίνεται ντοκιμαντέρ

Κριστίνα Αγκιλέρα: Η ζωή της τραγουδίστριας γίνεται ντοκιμαντέρ

Η Κριστίνα Αγκιλέρα θα είναι η επόμενη ποπ σταρ, της οποίας η ζωή θα γίνει ντικιμαντέρ.

Σύμφωνα με το Deadline, η Τινγκ Που, η οποία σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ «Val» για τη ζωή του ηθοποιού Βαλ Κίλμερ, μαζί με τον Λίο Σκοτ, είναι εκείνη που θα αναλάβει το νέο πρότζεκτ.

Το ντοκιμαντέρ θα σκιαγραφεί τη ζωή της Αγκιλέρα από τις πρώτες μέρες της στον κόσμο της ψυχαγωγίας, ως σταρ της Disney, πριν από την εφηβεία και θα φτάνει έως και τη σημερινή εποχή.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Deadline το κοινό θα παρακολουθήσει πλάνα που δεν έχουν δει ξανά το φως της δημοσιότητας. Το σενάριο θα «βουτήξει» βαθιά στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της, προσφέροντας ένα πορτρέτο τόσο της καλλιτέχνιδας, όσο και των μελών της οικογένειάς της.

Η παραγωγή της ταινίας Αγκιλέρα πραγματοποιείται τους τελευταίους 18 μήνες, με τους κινηματογραφιστές να ακολουθούν την τραγουδίστρια στα διάφορα ταξίδια και γεγονότα της ζωής της.

Η τραγούδιστρια θα συμμετέχει ενεργά στο ντοκιμαντέρ και μάλιστα έδωσε πρόσβαση στην ιστορία της ζωής της και στο αρχείο της, στην ομάδα παραγωγής της ταινίας.

Η Αγκιλέρα έχει πουλήσει σε ολόκληρη την καριέρα της περισσότερους από 75 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Έχει πετύχει πέντε Νο. 1 σινγκλ στο Billboard Hot 100 chart, καθιστώντας την την τρίτη γυναίκα καλλιτέχνιδα και τέταρτη συνολικά, στην κορυφή του τσαρτ για τρεις συνεχόμενες δεκαετίες, το 1990, το 2000 και το 2010. Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έχει επίσης κερδίσει έξι βραβεία Grammy, συμπεριλαμβανομένου ενός βραβείου Latin Grammy, και αυτή τη στιγμή είναι υποψήφια για επτά Latin Grammy, για το πιο πρόσφατο ισπανόφωνο άλμπουμ της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top