Xάκαραν τον λογαριασμό στο twitter της Βανδή - Δείτε τι έγραφαν!

Xάκαραν τον λογαριασμό στο twitter της Βανδή - Δείτε τι έγραφαν!

Tweets όμως που δεν είχαν καμία συνοχή μεταξύ τους.

Λίγο μετά τις 3.00 τα μεσάνυχτα, η Δέσποινα Βανδή φερόταν να έχει αϋπνίες, αφού για αρκετή ώρα έκανε post στο twitter της το ένα μετά το άλλο. Tweets όμως που δεν είχαν καμία συνοχή μεταξύ τους και που έκαναν και τους followers της να απορήσουν με το τι συμβαίνει στην τραγουδίστρια αφού δεν τους είχε συνηθίσει σε τέτοιου είδους διαδικτυακή συμπεριφορά.

Νωρίς τα ξημερώματα όμως, όλα τα αυτά τα tweets θα εξαφανιζόντουσαν ξαφνικά και σύμφωνα με το μουσικό portal «getgreekmusic» η Δέσποινα Βανδή είχε πέσει θύμα αγνώστων, που είχαν καταφέρει για λίγο να χακάρουν τον λογαριασμό της. Ευτυχώς οι συνεργάτες της τραγουδίστριας το αντιλήφθηκαν νωρίς και την ενημέρωσαν, έχοντας αποφευχθεί τα χειρότερα από κάποια ανάρτηση που ίσως της έκανε μεγαλύτερο κακό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

Σήκωσε το γάντι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε για την αγορά νέας θωρακισμένης λιμουζίνας, δηλώνοντας πως ο ίδιος δεν γνώριζε οτιδήποτε για την πρόθεση αγοράς του οχήματος και αφήνοντας την ίδια ώρα σαφείς αιχμές για τους λόγους που το θέμα διέρρευσε στη δημοσιότητα.