ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε νάρκη στη θάλασσα, σε μικρή απόσταση από την ακτή

ΕΛΛΑΔΑ:  Βρέθηκε νάρκη στη θάλασσα, σε μικρή απόσταση από την ακτή

Έντονη ήταν η κινητοποίηση των αρχών για νάρκη που εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Κρήτης, και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν το λιμενικό σώμα ενημερώνεται για την ύπαρξη μίας νάρκης στη θάλασσα του Πετρέ στο Ρέθυμνο η οποία βρισκόταν μόλις ένα ναυτικό μίλι από την ακτή.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού που βρήκε σε βάθος 32 μέτρων τη νάρκη.

Άμεσα αποκλείστηκε η περιοχή και το κλιμάκιο προχώρησε στην ασφαλή εξουδετέρωση της νάρκης.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE