ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε νάρκη στη θάλασσα, σε μικρή απόσταση από την ακτή

ΕΛΛΑΔΑ:  Βρέθηκε νάρκη στη θάλασσα, σε μικρή απόσταση από την ακτή

Έντονη ήταν η κινητοποίηση των αρχών για νάρκη που εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή της Κρήτης, και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν το λιμενικό σώμα ενημερώνεται για την ύπαρξη μίας νάρκης στη θάλασσα του Πετρέ στο Ρέθυμνο η οποία βρισκόταν μόλις ένα ναυτικό μίλι από την ακτή.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού που βρήκε σε βάθος 32 μέτρων τη νάρκη.

Άμεσα αποκλείστηκε η περιοχή και το κλιμάκιο προχώρησε στην ασφαλή εξουδετέρωση της νάρκης.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE