Φόνος στις Κεντρικές φυλακές: Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο - Ενώπιον Δικαστηρίου οι συλληφθέντες

Φόνος στις Κεντρικές φυλακές: Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο - Ενώπιον Δικαστηρίου οι συλληφθέντες

Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο πέρασαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, για τη δολοφονία στις Κεντρικές Φυλακές που διαπράχθηκε στις 27 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για αλλοδαπό 35 ετών, ο οποίος απολύθηκε πριν από μερικές μέρες της κράτησης του.

Μετά τη σύλληψη του, νωρίς το βράδυ, οδηγήθηκε για ανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι για το άγριο έγκλημα τελούν υπό κράτηση 11 κρατούμενοι των φυλακών, οι οποίοι οδηγούνται αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.