Φόνος στις Κεντρικές φυλακές: Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο - Ενώπιον Δικαστηρίου οι συλληφθέντες

Φόνος στις Κεντρικές φυλακές: Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο - Ενώπιον Δικαστηρίου οι συλληφθέντες

Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο πέρασαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, για τη δολοφονία στις Κεντρικές Φυλακές που διαπράχθηκε στις 27 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για αλλοδαπό 35 ετών, ο οποίος απολύθηκε πριν από μερικές μέρες της κράτησης του.

Μετά τη σύλληψη του, νωρίς το βράδυ, οδηγήθηκε για ανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι για το άγριο έγκλημα τελούν υπό κράτηση 11 κρατούμενοι των φυλακών, οι οποίοι οδηγούνται αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην αγορά εργασίας με στήριξη οι νέοι με αναπηρίες - Το σχέδιο που ανακοίνωσε ο ΠτΔ

Στην αγορά εργασίας με στήριξη οι νέοι με αναπηρίες - Το σχέδιο που ανακοίνωσε ο ΠτΔ

Ο στόχος μας είναι η πλήρης συμμετοχή των νέων με αναπηρίες στην κοινωνία μέσα από ίσες ευκαιρίες, ανέφερε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την παρουσίαση της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου για το Πλαίσιο Πολιτικής για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, την Απασχόληση και την Φροντίδα των Ενηλίκων Ατόμων με Αναπηρίες.