Φόνος στις Κεντρικές φυλακές: Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο - Ενώπιον Δικαστηρίου οι συλληφθέντες

Φόνος στις Κεντρικές φυλακές: Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο - Ενώπιον Δικαστηρίου οι συλληφθέντες

Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο πέρασαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, για τη δολοφονία στις Κεντρικές Φυλακές που διαπράχθηκε στις 27 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για αλλοδαπό 35 ετών, ο οποίος απολύθηκε πριν από μερικές μέρες της κράτησης του.

Μετά τη σύλληψη του, νωρίς το βράδυ, οδηγήθηκε για ανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι για το άγριο έγκλημα τελούν υπό κράτηση 11 κρατούμενοι των φυλακών, οι οποίοι οδηγούνται αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE