Σύλληψη καθηγητή στη Λεμεσό μετά από καταγγελίες μαθητριών για σεξουαλική κακοποίηση

Σύλληψη καθηγητή στη Λεμεσό μετά από καταγγελίες μαθητριών για σεξουαλική κακοποίηση

Στη σύλληψη καθηγητή Γυμνασίου στην Επαρχία Λεμεσού, προχώρησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

Καταγγελίες μαθητριών για σεξουαλική κακοποίηση, οδήγησαν την Αστυνομία, να περάσει χειροπέδες στον καθηγητή.

Διερεύνηση των καταγγελιών, με καταθέσεις προσώπων από το περιβάλλον τόσο των φερόμενων θυμάτων όσο και του περιβάλλοντος του υπόπτου , επαγγελματικού και προσωπικού, συνεχίζουν οι Αρχές.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, τέθηκε υπό κράτηση για 8 ημέρες ο καθηγητής. Να σημειωθεί ότι η διαδικασία πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE