Demy: Ποια είναι η ερώτηση που την φέρνει σε αμηχανία

Demy: Ποια είναι η ερώτηση που την φέρνει σε αμηχανία

Η Demy παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello!» καιδήλωσε πως νιώθει αμηχανία, όταν είναι να μιλήσει για τα προσωπικά της. Η τραγουδίστρια που είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου ρωτήθηκε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που διαθέτει και την έχουν κερδίσει.

«Αν κι αυτή η ερώτηση με φέρνει λίγο σε αμηχανία, δεν θα προσπαθήσω να την αποφύγω. Θα πω απλώς, χωρίς να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ότι κάθε μέρα με εντυπωσιάζει με την καλοσύνη του, τη δοτικότητά του, την ευφυϊα του και πολλά άλλα», είπε η τραγουδίστρια.

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στη συντροφικότητα λέγοντας: «Νομίζω πως όλοι μας την έχουμε ανάγκη σε ένα βαθμό, ακόμα κι οι πιο μοναχικοί. Όποια μορφή κι αν παίρνει η συντροφικότητα, όλοι χρειαζόμαστε έναν, λίγους ή περισσότερους ανθρώπους στη ζωή μας».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE