«Η Κύπρος ανήκει στον λαό της» φώναξαν οι νέοι- Τραγούδησαν όλοι μαζί «Χώμα που περπάτησα» - Βίντεο

«Η Κύπρος ανήκει στον λαό της» φώναξαν οι νέοι- Τραγούδησαν όλοι μαζί «Χώμα που περπάτησα» - Βίντεο

Ενωμένοι μαθητές, φοιτητές πραγματοποιούν σήμερα 15 Νοεμβρίου 2022 αντικατοχικές εκδηλώσεις και πορείες καταδίκης.

Πέρασαν 39 χρόνια από την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου πραγματοποιούνται εκδηλώσεις καταδίκης από μαθητές και φοιτητές όπου ξεκίνησαν πορεία από την Πύλη Αμμοχώστου προς το οδόφραγμα του Αγίου Κασσιανού στη Λευκωσία.

Μαθητές, φοιτητές, οργανωμένα σύνολα, παρατάξεις, ενώθηκαν σαν μια γροθιά και φώναξαν σήμερα εναντίον της παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Ο Στέλιος Χιώτης , βρέθηκε στην εκδήλωση. Πρόκειται για τον στιχουργό και ερμηνευτή του γνωστού τραγουδιού που ακούμπησε την καρδία όλων των Αμμοχωστιανών, «Χώμα που περπάτησα».

Δείτε εικόνες από την αντικατοχική εκδήλωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.