«Η Κύπρος ανήκει στον λαό της» φώναξαν οι νέοι- Τραγούδησαν όλοι μαζί «Χώμα που περπάτησα» - Βίντεο
15.11.2022 - 11:22
Ενωμένοι μαθητές, φοιτητές πραγματοποιούν σήμερα 15 Νοεμβρίου 2022 αντικατοχικές εκδηλώσεις και πορείες καταδίκης.
Πέρασαν 39 χρόνια από την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου πραγματοποιούνται εκδηλώσεις καταδίκης από μαθητές και φοιτητές όπου ξεκίνησαν πορεία από την Πύλη Αμμοχώστου προς το οδόφραγμα του Αγίου Κασσιανού στη Λευκωσία.
Μαθητές, φοιτητές, οργανωμένα σύνολα, παρατάξεις, ενώθηκαν σαν μια γροθιά και φώναξαν σήμερα εναντίον της παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους.
Ο Στέλιος Χιώτης , βρέθηκε στην εκδήλωση. Πρόκειται για τον στιχουργό και ερμηνευτή του γνωστού τραγουδιού που ακούμπησε την καρδία όλων των Αμμοχωστιανών, «Χώμα που περπάτησα».
Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.