Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας Ρώσος δημοσιογράφος – Εναντίον του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας Ρώσος δημοσιογράφος – Εναντίον του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα

Γνώριζε πολλά όπως φαίνεται ο Ρώσος δημοσιογράφος και είπε να το εκμεταλλευτεί εκβιάζοντας επιχειρηματίες, ότι θα βγάλει τα άπλυτα τους στη φόρα, αποσπώντας με αυτό τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα ο 28χρονος Αντρέι Νεγκράσοφ, συνελήφθη την Τετάρτη (15/07) κατά την άφιξη του στο Αεροδρόμιο Λάρνακας από τη Ρίγα της Λετονίας, καθώς εναντίον του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για να δικαστεί από το δικαστήριο της χώρας του σε σχέση με αδικήματα εκβίασης.

Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείτε ο Νεγκράσοφ, διαπράχθηκαν κατά τακτά διαστήματα το έτος 2013.

Ο Ρώσος δημοσιογράφος εμφανίστηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης του στις Ρωσικές Αρχές.

Το δικαστήριο όρισε ακρόαση στις 13 Οκτωβρίου 2015, μέχρι να αποσταλούν στη Ρωσία όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για την έκδοση στη χώρα του.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι η χθεσινή δικάσιμος αναβλήθηκε λόγο απουσίας του δικηγόρου του 28χρονου, ενώ αναμένεται να αποφασιστεί κατά πόσο θα παραμείνει υπό κράτηση.   

Χριστιάνα Γαβριήλ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.