Πρόταση Αβέρωφ για αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα ύψους 39.500 ευρώ

Πρόταση Αβέρωφ για αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα ύψους 39.500 ευρώ

Αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα ύψους 39.500 ευρώ για στήριξη της μέσης οικογένειας, πρότεινε την Τρίτη ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Αυτό θα συνεπάγεται ως 4.000 ευρώ επιπλέον εισόδημα και μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη για την μέση οικογένεια», είπε ο κ. Νεοφύτου, ύστερα από συνάντηση με το ΔΣ του ΣΕΛΚ, σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

«Αυτό σημαίνει πραγματική οικονομική στήριξη για την κυπριακή οικογένεια», πρόσθεσε.  

Ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «η μεσαία τάξη διαχρονικά διασφαλίζει την δυνατότητα να έχουμε ισχυρή οικονομία» και «σε αυτή την δύσκολη εποχή είναι η δική μας σειρά να στηρίξουμε την μεσαία τάξη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE