Αδέσποτοι σκύλοι «τρώνε» αυτοκίνητα στη Λάρνακα - Κραυγή βοήθειας ...«Έχω βρέφος, μη θρηνήσουμε θύματα »

Αδέσποτοι σκύλοι «τρώνε» αυτοκίνητα στη Λάρνακα - Κραυγή βοήθειας ...«Έχω βρέφος, μη θρηνήσουμε θύματα »

Ανάστατοι κάτοικοι στο χωριό Κελλιά στην Λάρνακα. Σκύλοι τα πρωινά , προκαλούν ζημιές "τρώγοντας" τα αυτοκίνητα τους.

Για μια επικίνδυνη κατάσταση κάνουν λόγο οι κάτοικοι της περιοχής, με αδέσποτα και ανεξέλεγκτα ζώα, τα οποία κατά τις πρωινές ώρες επιτίθενται σε άλλα ζώα Κατοικιών και σε περιουσίες όπως αυτοκίνητα καταστρέφοντας τα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Μέρα μεσημέρι", κάτοικος ανέφερε συγκεκριμένα ότι "Ειδοποιήσαμε την Αστυνομία, κάναμε την καταγγελία μας. Δυο φορές ήρθαν σκύλοι. Κάνουμε έκκληση στις αρμόδιες υπηρεσίες, να κάνουν κάτι άμεσα πριν θρηνήσουμε θύματα, εγώ σπίτι μου έχω βρέφος"

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Κλιμάκωση πολέμου - Σφοδρά χτυπήματα Ισραήλ σε διυλιστήρια του Ιράν - Σε επιφυλακή η Κύπρος

LIVE: Κλιμάκωση πολέμου - Σφοδρά χτυπήματα Ισραήλ σε διυλιστήρια του Ιράν - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Δραματικές ήταν οι εξελίξεις κατά την 8η ημέρα του πολέμου στη Μέση Ανατολή, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί να αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς, όπως σε μαρίνα του Ντουμπάι. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE