ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΟΕΒ καλεί τις συντεχνίες της ΑΗΚ να αναστείλουν τις απεργίες

Η ΟΕΒ καλεί τις συντεχνίες της ΑΗΚ να αναστείλουν τις απεργίες

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) με ανακοίνωση της καλεί τις συντεχνίες της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις τους και να αναστείλουν τις απεργίες που έχουν εξαγγείλει και να προσέλθουν σε διάλογο για επίλυση των οποιωνδήποτε αιτημάτων τους.

«Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται αυτή την περίοδο ο τόπος είναι απεργίες στις ουσιώδεις υπηρεσίες και πρόκληση επιπρόσθετων προβλημάτων σε ‘αθώους’ εργαζόμενους, επιχειρήσεις και πολίτες», αναφέρει η ΟΕΒ στην ανακοίνωσή της.

Σημειώνει επίσης ότι οποιαδήποτε αιτήματα θα πρέπει να επιλυθούν μέσα από διάλογο, χωρίς απεργίες, με την εφαρμογή του Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων και της Συμφωνίας για την Διαδικασία Επίλυσης Εργατικών Διαφορών στις Ουσιώδεις Υπηρεσίες.

«Το βασικότερο ζητούμενο την περίοδο που διανύουμε είναι να εξευρεθούν λύσεις που θα μειώσουν το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας που ταλανίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις», αναφέρει η ΟΕΒ, καλώντας τις συντεχνίες της ΑΗΚ να αναστείλουν τις εξαγγελθείσες απεργίες και να εφαρμόσουν τις πρόνοιες των θεσμοθετημένων διαδικασιών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top