Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες
Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή θα ανοίξει για το κοινό στις 4 το απόγευμα και θα κλείσει στις 11 το βράδυ. Θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023.
Το πρόγραμμα της Παραμυθούπολης έχει καθοριστεί ως εξής: Καθημερινές: 4μμ - 11μμ, Σάββατο: 2μμ - 11μμ, Κυριακή: 11πμ - 11μμ.
Φέτος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παγοδρόμιο αλλά και τα διάσημα παιχνίδια από το Πάρκο Παλιάτσο «μεγάλη ρόδα», τραινάκι σκουληκάκι, music express και crazy frog.
Μία έκπληξη για μικρούς και μεγάλους ετοιμάζει φέτος η Παραμυθούπολη. Στο τέλος Δεκεμβρίου θα έρθει ο πραγματικός Άγιος Βασίλης από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας (Βόρειο Πόλο).
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις