ΚΟΙΝΩΝΙΑ

DailyMail: Άνδρας γύρω στα 50 πέθανε σε πτήση από Κύπρο στο Λονδίνο - Ανεπιτυχείς οι προσπάθειες ανάνηψης

DailyMail: Άνδρας γύρω στα 50 πέθανε σε πτήση από Κύπρο στο Λονδίνο - Ανεπιτυχείς οι προσπάθειες ανάνηψης

Ένας άνδρας γύρω στα 50 πέθανε χθες το απόγευμα σε πτήση της EasyJet από την Κύπρο προς το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου.

Όπως αναφέρει η DailyMail, οι επιβάτες ανησύχησαν όταν ένας μελαχρινός επιβάτης, που φαινόταν να είναι μόνος του, δεν ξυπνούσε. Προχώρησαν σε διαδικασία ανάνηψης του επιβάτη χρησιμοποιώντας απινιδωτή αλλά οι προσπάθειες αποδείχθηκαν ανεπιτυχείς.

Η πτήση - EZY8454 - αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Πάφου περίπου στις 14:20 τοπική ώρα (12:20 μ.μ. GMT) και φόβος για την υγεία του άνδρα προκλήθηκε γύρω στις 3:40 μ.μ. GMT, ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν σε πτήση.

Το παραϊατρικό προσωπικό επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο και διαπίστωσε τον θάνατο του άνδρα.

Ένας εκπρόσωπος της EasyJet είπε στη MailOnline: «Η easyJet μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δυστυχώς ένας επιβάτης πέθανε στην πτήση EZY8454 από την Πάφο προς το Λονδίνο Gatwick στις 17 Νοεμβρίου.

«Η ευημερία των επιβατών και του πληρώματος είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητα της easyJet.

«Το πλήρωμά μας είναι εκπαιδευμένο να ανταποκρίνεται σε ιατρικά ζητήματα και έκανε ό,τι ήταν δυνατό κατά τη διάρκεια της πτήσης.

«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του πελάτη και προσφέρουμε υποστήριξη και βοήθεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Πηγή: dailymail.co.uk

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top