LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά: «Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν» - «Αν είχα να ζητήσω συγγνώμη σε κάποιον, θα το έκανα πρώτη» - Βίντεο

Βίκυ Καγιά: «Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν» - «Αν είχα να ζητήσω συγγνώμη σε κάποιον, θα το έκανα πρώτη» - Βίντεο

H Βίκυ Καγιά παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την καριέρα της στο εξωτερικό και την πορεία της στο χώρο του μόντελινγκ.

Η κριτής και παρουσιάστρια του GNTM αφηγήθηκε τα όσα βίωσε από την ηλικία των 14, ενώ αναφέρθηκε και στην γνώμη που θεωρεί ότι έχει ο κόσμος για την ίδια.

«Έχω αποφασίσει ότι ο μόνος τρόπος για να μην δηλητηριάζω το μυαλό μου είναι να μην συνδέω τον εαυτό μου με κανέναν άλλο και δεύτερον τα περνάω όλα πιο επιδερμικά. Γιατί η πολλή ανάλυση φέρνει παράλυση» τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, είχα την τύχη να έχω μάνατζερ τη Μαίρη Δρακοπούλου, με δυσκόλεψε πολύ, με “μαστίγωνε” για τα λάθη μου λάθη, αλλά την ευχαριστώ για όσα έμαθε».

«Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει ανάμεικτα συναισθήματα για εμένα. Με χτυπάνε στο γεγονός ότι είμαι αυστηρή» πρόσθεσε σχολιάζοντας την άποψη που εκτιμά ότι έχει το κοινό για εκείνη.

Δείτε το βίντεο

Βίκυ Καγιά: «Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν, οι άνθρωποι που σε διαβάλλουν, θέλουν κάτι που έχεις»

Ανοίγοντας το «κεφάλαιο καριέρα» η Βίκυ Καγιά σημείωσε: «Στην αρχή της καριέρας μου μόνο έκλαιγα αλλά δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου, γιατί θα με γυρνούσαν στην Ελλάδα», δήλωσε και τόνισε πως «όταν πήγα στο Παρίσι συγκατοικούσα με την Όλγα Κουριλένκο, την Αντριάνα Λίμα και την Αλεσάντρα Αμπρόσιο, που τότε δεν ήταν γνωστές».

«Όταν ξεκίνησα, άκουγα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα “δεν είναι προσωπικό, είναι η δουλειά μου”» τόνισε σε άλλο μέρος της συνέντευξης για το πως αντιδρούσε σε πιθανά αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της.

«Όσες φορές είπα “το έχω, έφτασα”, έφαγα μια τσεκουριά στα γόνατα και έπεσα κάτω. Έκανα σόου της Chanel, φωτογράφιση για την αμερικανική Vogue και πήγα στο fashion week του Μιλάνου, εκεί κόλλησα σταφυλόκοκκο και έμεινα στον πάγκο για ενάμιση χρόνο, εκεί έσπασα» αποκάλυψε.

«Δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν»

Σε σχετική ερώτηση και απαντώντας στο αν έχει αδικήσει ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή της, ανέφερε: «Με το χέρι στην καρδιά δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Έχω βοηθήσει με την καρδιά μου, με ότι έχω, με διασυνδέσεις, με χρήματα, με ότι μπορώ να βοηθήσω και το έχω κάνει με χαρά χωρίς να περιμένω ποτέ ευχαριστώ. Απλά δεν περίμενα και το αντίθετο. Αν είχα να ζητήσω συγγνώμη θα το έκανα, είμαι καθαρή με τη συνείδησή μου».

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top