Τσολάκης για άδεια Τσιρείου: «Τα στείλαμε όλα στην Αρχή Αδειοδότησης»

Τσολάκης για άδεια Τσιρείου: «Τα στείλαμε όλα στην Αρχή Αδειοδότησης»

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του ΓΣΟ Κυριάκο Τσολάκη, μας ανέφερε ότι περιμένουν ότι σύντομα η Αρχή αδειοδότησης Σταδίων, θα τους στείλει το χαρτί ανανέωσης της άδειας καταλληλότητας του Τσιρείου.

«Μας είχε ζητήσει η Αρχή να κάνουμε μελέτη για τα στέγαστρα των κερκίδων. Φέραμε εταιρία από την Ελλάδα, πληρώσαμε και 12 χιλιάδες ευρώ, έκαμαν την μελέτη. Η έκθεση τους είναι 100 σελίδες. Την δώσαμε στους μηχανικούς μας, οι οποίοι την έχουν στείλει στον πρόεδρο της Αρχής τον κύριο Καρά. Περιμένουμε ότι όλα θα είναι εντάξει».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.