Υπόθεση Πάτρας: Δολοφονία Τζωρτζίνας - Ορίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Υπόθεση Πάτρας: Δολοφονία Τζωρτζίνας - Ορίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στις 9 Ιανουαρίου 2023 θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να δικαστεί για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας με θύμα την πρωτότοκη κόρη της Τζωρτζίνα.

Η δίκη προσδιορίστηκε σήμερα και ήδη η προφυλακισμένη Πισπιρίγκου μετρά αντίστροφα για το χρόνο που θα καθίσει στο εδώλιο του δικαστηρίου. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και έχει έντονο κοινωνικό αποτύπωμα.

Στην ανακρίτρια για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών

Η Ρούλα Πισπιρίγκου όπως είναι γνωστό την Παρασκευή απολογείται στην ανακρίτρια και για τη δεύτερη ανοιχτή δικογραφία που αφορά τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της ,της Μαλένας και της Ίριδας, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την οποία αμέσως μετά η δικαστική λειτουργός και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν

LIVE: Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE