Συνάντηση του Γερμανού Καγκελαρίου με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στο Βερολίνο

Συνάντηση του Γερμανού Καγκελαρίου με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στο Βερολίνο

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, θα έχει στο Βερολίνο, στις 23 Νοεμβρίου, ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς, όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφεν Χέπερσραιτ, σήμερα.

Οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν, όπως είπε, διμερή, ευρωπαϊκά, οικονομικά θέματα, όπως και θέματα ενέργειας.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στεφεν Χέπερσραϊτ ανέφερε κατά τη σημερινή ενημέρωση, ότι την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς θα υποδεχθεί στην Καγκελαρία τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη με στρατιωτικές τιμές.

Πρόσθεσε πως στις συνομιλίες που θα έχουν Σολτς και Αναστασιάδης, θα ασχοληθούν με διμερή ευρωπαϊκά, οικονομικά και ενεργειακά θέματα.

Θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου στις 18.15, τοπική ώρα Βερολίνου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενημέρωσε τον Βασιλιά της Ιορδανίας για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Ενημέρωσε τον Βασιλιά της Ιορδανίας για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 3ης Διάσκεψης των ΗΕ για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, της Γαλλίας.  

BEST OF TOTHEMAONLINE