ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κατηγορήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου ο 26χρονος που φέρεται να σχετίζεται με πρόκληση ζημιών στο ΣΥ.ΦΙ. ΑΕΚ

Κατηγορήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου ο 26χρονος που φέρεται να σχετίζεται με πρόκληση ζημιών στο ΣΥ.ΦΙ. ΑΕΚ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, κατηγορήθηκε σήμερα ένα πρόσωπο, ηλικίας 26 ετών, ο οποίος συνελήφθη και εκρατείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομη συνάθροιση, οχλαγωγία, κακόβουλη ζημιά, παράνομη κατοχή επιθετικού οργάνου και παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στο κτίριο του ΣΥ.ΦΙ της ΑΕΚ στη Λάρνακα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «σήμερα έληγε το διάταγμα τριήμερης κράτησης που εξέδωσε εναντίον του 26χρονου, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Σήμερα ο νεαρός κατηγορήθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου, το οποίο όρισε την 14η Δεκεμβρίου ως ημερομηνία για να απαντήσει στις εναντίον του κατηγορίες».

Πρόσθεσε ότι «μέχρι τότε το Δικαστήριο διέταξε όπως ο νεαρός παρουσιάζεται μια φορά τη βδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής που διαμένει και να υπογράψει προσωπική εγγύηση ύψους 5 χιλιάδων ευρώ».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης γύρω στις 7.20 το βράδυ της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου, περίπου 30 άγνωστα άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κράνη, προσέγγισαν πεζοί την πίσω πλευρά του ΣΥ. ΦΙ ΑΕΚ στη Λάρνακα, όπου με τη χρήση ροπάλων, πετρών και άλλων αντικειμένων έσπασαν έξι παράθυρα και πόρτες του εν λόγω υποστατικού. Ακολούθως τα άτομα φέρονται να έριξαν κροτίδα εντός του υποστατικού και να τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν επιτόπιες εξετάσεις και περισυνέλλεξαν τεκμήρια. Παράλληλα, διενεργήθηκαν περιπολίες στην γύρω περιοχή, για εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως αποτέλεσμα».

Σημειώνεται ότι κατά τον χρόνο της επίθεσης, το οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων ήταν κλειστό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο Tik Τοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top