Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε LEGO από 34.852 τουβλάκια - Δείτε βίντεο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε LEGO από 34.852 τουβλάκια - Δείτε βίντεο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αποκτήσει πολλές μορφές. Από θεός του Ολύμπου, σε μία υπερπολυτελή φιγούρα. Τώρα έφτασε η ώρα να γίνει και LEGO!

Μία απίθανη κατασκευή, η οποία αποτελείται από 34.852 τουβλάκια της δημοφιλούς εταιρίας. Και επειδή η μορφή του είναι σε φυσικό μέγεθος, προκειμένου να χριστεί, στην κυριολεξία τουβλάκι με τουβλάκι, χρειάστηκαν 180 ώρες δουλειάς. Και μάλιστα, η κατασκευή φαίνεται να έγινε εις διπλούν.

Αλλά το αποτέλεσμα αξίζει και με το παραπάνω. Η μία κατασκευή βρίσκεται στο κατάστημα των Antetokumbros στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ η άλλη στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LEGO® Greece (@legogreece_official)

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE