Asia Express: Οι παίκτες καλούνται να φτιάξουν ρούχα και αξεσουάρ για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί - Βίντεο

Asia Express: Οι παίκτες καλούνται να φτιάξουν ρούχα και αξεσουάρ για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί - Βίντεο

Asia Express! Το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες είναι στην οθόνη του Star κάθε Παρασκευή και Κυριακή!

Το ταξίδι στα χνάρια του δράκου συνεχίζεται για 2η εβδομάδα στην Ταϊλάνδη! Απόψε, ένα ακόμη ζευγάρι θα αποχωρήσει, λίγες εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό!

Σε αυτό το race θα πρέπει όλοι να αποδείξουν την καλλιτεχνία τους, φτιάχνοντας ρούχα και αξεσουάρ για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί αλλά και ζωγραφίζοντας πιάτα. Και φυσικά τα 5 ζευγάρια διεκδικούν τα μενταγιόν αξίας 2.500 ευρώ σε ένα ακόμη συναρπαστικό παιχνίδι επάθλου!

Η Χριστίνα και η Μαρία έχουν το μειονέκτημα και πρέπει να κουβαλούν τον παραδοσιακό ζυγό, χωρίς να χάσουν τα αντικείμενα, που υπάρχουν στα καλάθια του.

Το race της αποχώρησης θα ολοκληρωθεί στο Ιστορικό Πάρκο Σουκοτάι, ένα από τα πιο εντυπωσιακά μνημεία τής χώρας. Εκεί, το ζευγάρι που θα φτάσει τελευταίο, μετά από ανατροπές και μπερδέματα, θα χάσει τη θέση του στο Asia Express και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Δείτε το trailer:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Σε μια από τις πιο πυκνές διπλωματικά περιόδους των τελευταίων ετών εισέρχεται το Κυπριακό, με την προσωπική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να ετοιμάζεται για την καθοδική της επίσκεψη στον νησί στις αρχές Δεκεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE