Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ
Σήμερα (14/8) βρέθηκαν ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι πέντε Ε/κ που κρατούνται παράνομα.
Η Τουρκία προκλητικά, προσπαθεί να παγιοποιήσει τα τετελεσμένα και να εφαρμόσει τους τουρκικούς σχεδιασμούς για έλεγχο ολόκληρης της Κυπριακής Δημοκρατίας. Χρειάζεται σύνεση και σωφροσύνη, να αντιμετωπίσουμε την τουρκική προκλητικότητα. Ενδεχομένως μετά από τις εκλογές στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στην Τουρκία, όπου ολοκληρώνονται μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο και στις τρεις αυτές χώρες, να υπάρξει ακόμη ένα παράθυρο ευκαιρίας για το κυπριακό.
Εξαρτάται και από τον διεθνή παράγοντα αν θα συνεισφέρει στο να καμφθεί η τουρκική αδιαλλαξία. Γι’ αυτό και χρειάζεται ο τόπος μια αξιόπιστη ηγεσία, στη νέα φάση που βρισκόμαστε να εκμεταλλευτούμε και να δράξουμε ενδεχομένως την τελευταία ευκαιρία για την επανένωση του τόπου μας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις