Αβέρωφ Νεοφύτου: «Χρειάζεται σύνεση και σωφροσύνη, να αντιμετωπίσουμε την τουρκική προκλητικότητα»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Χρειάζεται σύνεση και σωφροσύνη, να αντιμετωπίσουμε την τουρκική προκλητικότητα»

Σε δηλώσεις για το Κυπριακό προέβη ο Προόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Δείτε αυτούσιες τις δηλώσεις του:

Η Τουρκία προκλητικά, προσπαθεί να παγιοποιήσει τα τετελεσμένα και να εφαρμόσει τους τουρκικούς σχεδιασμούς για έλεγχο ολόκληρης της Κυπριακής Δημοκρατίας. Χρειάζεται σύνεση και σωφροσύνη, να αντιμετωπίσουμε την τουρκική προκλητικότητα. Ενδεχομένως μετά από τις εκλογές στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στην Τουρκία, όπου ολοκληρώνονται μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο και στις τρεις αυτές χώρες, να υπάρξει ακόμη ένα παράθυρο ευκαιρίας για το κυπριακό.

Εξαρτάται και από τον διεθνή παράγοντα αν θα συνεισφέρει στο να καμφθεί η τουρκική αδιαλλαξία. Γι’ αυτό και χρειάζεται ο τόπος μια αξιόπιστη ηγεσία, στη νέα φάση που βρισκόμαστε να εκμεταλλευτούμε και να δράξουμε ενδεχομένως την τελευταία ευκαιρία για την επανένωση του τόπου μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Την καταβολή μηνιαίου επιδόματος σε ευάλωτους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, για όσο διαρκεί η θεραπεία και μέχρι 12 μήνες μετά την ολοκλήρωσή της, καθώς και τη δωρεάν μεταφορά ασθενών από απομακρυσμένες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας προς ογκολογικά κέντρα, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE