Εργασίες καθαρισμού σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας

Εργασίες καθαρισμού σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 23/11/2022 – 29/11/2022, καθημερινά, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού και κλαδέματος δέντρων στο έρεισμα του δρόμου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου 100 μέτρα μετά τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, θα κλείσει η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας για μήκος 200 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

* Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE