Κλέβουν αβέρτα πόρτες αλουμινίου από Υποσταθμούς της ΑΗΚ – Τι προειδοποιεί η Αστυνομία

Κλέβουν αβέρτα πόρτες αλουμινίου από Υποσταθμούς της ΑΗΚ – Τι προειδοποιεί η Αστυνομία

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έξαρση περιστατικών κλοπών από Υποσταθμούς Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωση.

Οι κλοπές αφορούν στις πόρτες/εισόδους των Υποσταθμών Διανομής, οι οποίοι εξυπηρετούν ως επί το πλείστο τις ανάγκες σε ηλεκτρικό φορτίο των γειτνιάζοντων περιοχών στις οποίες βρίσκονται.

Σημειώνεται ότι, πέραν από τα αδικήματα που διαπράττονται, ενέχεται και σοβαρός κίνδυνος για τη ζωή των προσώπων που εμπλέκονται, αφού η παράνομη είσοδος στους Υποσταθμούς Διανομής, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για μη εξουσιοδοτημένα και κατάλληλα εκπαιδευμένα άτομα, καθώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

Καλείται το κοινό εάν περιέλθει στην αντίληψή του οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση κοντά ή περιμετρικά των Υποσταθμών Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, να ενημερώνει άμεσα την Αστυνομία, επικοινωνώντας με τον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460, παρέχοντας οποιαδήποτε πληροφορία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE