Οδηγός προσέκρουσε σε δέντρα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα - Δυο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Οδηγός προσέκρουσε σε δέντρα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα - Δυο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου στον δρόμο Λεμεσού Πλατρών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δέντρα, τα οποία απέκοψε, και να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα.

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο, το οποίο μετέφερε και τους δυο οδηγούς στο Νοσοκομείο Λεμεσού αλλά και μέλη της Αστυνομίας για να διερευνήσουν τις συνθήκες του τροχαίου.

Να σημειωθεί ότι και οι δυο οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE