Προς ψήφιση την Πέμπτη παράταση των φοροελαφρύνσεων στις αναδιαρθρώσεις δανείων

Προς ψήφιση την Πέμπτη παράταση των φοροελαφρύνσεων στις αναδιαρθρώσεις δανείων

Στην Ολομέλεια της Βουλής οδηγούνται από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών, για να ψηφιστούν την Πέμπτη οι επτά (7) προτάσεις νόμου, οι οποίες παρατείνουν τις φορολογικές ελαφρύνσεις στις αναδιαρθρώσεις δανείων μέχρι το τέλος του 2023, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Χρύσης Παντελίδης.

Ο κ. Παντελίδης που προήδρευσε της συνεδρίας της Επιτροπής Οικονομικών το απόγευμα της Δευτέρας, κατά την οποία συζητήθηκε η δέσμη των προτάσεων νόμου, εξήγησε πως οι διατάξεις των νόμων που παρέχουν τις φορολογικές ελαφρύνσεις καθίστανται ανενεργές την 31η Δεκεμβρίου 2022 και προκειμένου να συνεχιστεί η παροχή κινήτρων για αναδιάρθρωση των δανείων η Βουλή με προτάσεις νόμου θα παρατείνει για άλλο ένα έτος το κίνητρο αυτό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Νέες αναταράξεις προκαλούνται στο κίνημα Άλμα, καθώς ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους, που υπήρξε από τα πρόσωπα του αρχικού πάνελ παρουσίασης του κινήματος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, εξαπολύοντας δριμεία κριτική προς τον τέως Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη και τους συνεργάτες του.

BEST OF TOTHEMAONLINE