Νίκος Βέρτης για τη θέση του κριτή σε talent show: «Τόσο χάλια τραγουδιστής είμαι και θέλετε να κάνω κάτι άλλο;»

Νίκος Βέρτης για τη θέση του κριτή σε talent show: «Τόσο χάλια τραγουδιστής είμαι και θέλετε να κάνω κάτι άλλο;»

Η κάμερα της εκπομπής "Ελένη βρέθηκε στην πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη, στο "Yton".

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα, για τις μουσικές συνεργασίες που θα ήθελε να πραγματοποιήσει αλλά και για τα talent shows.

"Το μεγαλύτερό μου άγχος είναι το να μη μείνω μόνος μου, δεν μου αρέσει η μοναξιά. Θέλω ανθρώπους γύρω μου να τους αγαπώ, να με αγαπούν και να βαδίζουμε μαζί στη ζωή" δήλωσε στην αρχή.

Μελλοντικά, όπως ανέφερε, θα ήθελε να συνεργαστεί με αγαπημένους του συναδέλφους: "Υπάρχουν συνάδελφοι που είναι φίλοι μου και θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί τους, αλλά όχι ακόμα".

Απαντώντας στο εάν έχει δεχτεί ποτέ πρόταση για να συμμετέχει σε κριτική επιτροπή ενός talent show, ο Νίκος Βέρτης είπε χαριτολογώντας: "Τόσο χάλια τραγουδιστής είμαι και θέλετε να κάνω κάτι άλλο;".

Και πρόσθεσε: "Νομίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που μπορούν να το κάνουν αυτό πολύ καλά. Εγώ ακόμα θέλω να τραγουδάω, εάν αργότερα αυτό αλλάξει και μου βγει να κάνω κάτι τέτοιο, θα το κάνω δνε έχω θέμα".

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Έληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο Πάφου - Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα

LIVE: Έληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο Πάφου - Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα και στην Κύπρο αναμένεται ο Νίκος Δένδιας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE