Ελλάδα - Απίστευτο περιστατικό: Παιδάκι διέφυγε από παιδικό σταθμό και «τρύπωσε» σε ξεκλείδωτο αυτοκίνητο

Ελλάδα - Απίστευτο περιστατικό: Παιδάκι διέφυγε από παιδικό σταθμό και «τρύπωσε» σε ξεκλείδωτο αυτοκίνητο

Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια. Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε χθες το απόγευμα στον Βόλο, με την αγωνία δύο γονέων να φτάνει στο κατακόρυφο.

Ένα ανήλικο παιδί, διέφυγε της προσοχής των εκπαιδευτικών παιδαγωγικού χώρου δημιουργικής απασχόλησης, βγήκε εκτός εγκατάστασης και τρύπωσε στο πρώτο ξεκλείδωτο αυτοκίνητο που βρήκε στον δρόμο.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, πολίτης βρήκε μετά από λίγη ώρα το παιδί μέσα στο όχημά του μόνο του και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τη 49χρονη ιδιοκτήτρια το χώρου για έκθεση ανηλίκου.


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενημερώθηκαν οι γονείς του ανήλικου οι οποίοι το παρέλαβαν, χωρίς οι ίδιοι να επιθυμούν την ποινική δίωξη της Υπεύθυνης. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.