Καταγγελίες για παγίδευση γάτων - Έκκληση από τους Οικολόγους

Καταγγελίες για παγίδευση γάτων - Έκκληση από τους Οικολόγους

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών σε ανακοίνωση του ενημερώνει πως έλαβε πληροφορίες πως στην περιοχή Δρομολαξιάς, άγνωστα άτομα αναμένεται να επιχειρήσουν να εγκλωβίσουν γάτους.

Συγκεκριμένα ναναφέρει πως "είναι άγνωστο ποιες είναι οι προθέσεις τους, αλλά μια τέτοια καταγγελία μας ανησυχεί ιδιαίτερα"

"Κάνουμε έκκληση, όπως οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, όταν βλέπουν άτομα να προσπαθούν να παγιδέψουν γάτους οποιαδήποτε ώρα της ημέρας να το αναφέρουν άμεσα στην Αστυνομία.

Υπενθυμίζουμε πως η εγκατάλειψη ζώων είναι ποινικό αδίκημα"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE