LIKE ONLINE

Πρόταση γάμου για γκέι ζευγάρι στην Κρήτη - Δείτε βίντεο

Πρόταση γάμου για γκέι ζευγάρι στην Κρήτη - Δείτε βίντεο

Ένα ζευγάρι γκέι εξέπληξε ο ένας τον άλλον ευχάριστα κάνοντας πρόταση γάμου την ίδια ακριβώς στιγμή σε ένα ταξίδι επετείου στην Κρήτη.

Ο 25χρονος Μπράντλεϊ Φοξ - Τζόουνς από τη Βρετανία σχεδίαζε να κάνει πρόταση γάμου στον Τζόσουα Μπάρκερ για τα τέσσερα χρόνια της σχέσης τους - αλλά ο 23χροονς Τζόσουα τον πρόλαβε σε μια συγκινητική στιγμή.

Το ζευγάρι σχεδίαζε μια απόδραση στο ελληνικό νησί, καθώς δεν είχαν πάει ποτέ στο εξωτερικό μαζί, και ο Μπράντλεϊ είχε προγραμματίσει να εκμεταλλευτεί την όμορφη στιγμή για να του κάνει πρόταση γάμου.

Αλλά προς έκπληξη του Μπράνλεϊ, ο Τζόσουα ο οποίος είναι φοιτητής δημοσιογραφίας, τον πρόλαβε.

Το ζευγάρι έφτασε στο νησί στις 21 Ιουλίου, την επομένη της επετείου τους, και πέρασε τη μέρα χαλαρώνοντας δίπλα στην πισίνα.

Ο Μπράντλεϊ είχε προγραμματίσει να κάνει την πρόταση γάμου στην παραλία και πρότεινε στον αγαπημένο του να πάνε να βγάλουν φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα. Το ζευγάρι σταμάτησε στο μπαρ για ένα ποτό, ώστε ο Μπράντλεϊ να πάρει δύναμη για τη μεγάλη στιγμή.

«Ήξερα ότι χρειαζόμουν ένα ποτό. Πήγαινα συνέχεια στην τουαλέτα για να μπορώ να τηλεφωνώ σε φίλους και συγγενείς για να με καθησυχάζουν. Ανησυχούσα πραγματικά γι' αυτό. Έκανα εξάσκηση στο να γονατίζω για μήνες. Όταν ο Τζόσουα μου έκανε πρόταση γάμου, σοκαρίστηκα είναι λίγο υπερβολικά ηλίθιο, αλλά το μόνο που μπορούσα να πω ήταν 'αλήθεια;'», είπε ο Μπράντλεϊ.

 

Το βίντεο δείχνει τον Τζόσουα να γονατίζει πρώτος και να του κάνει πρόταση γάμου, προς έκπληξη του Μπράντλεϊ.

Αφού εξέφρασε τα συναίσθηματά του στον σύντροφό του έκανε και εκείνος πρόταση με τη σειρά του.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Μετά την πρόταση γάμου κάναμε τις καλύτερες διακοπές που είχαμε ποτέ. Είναι πραγματικά περίεργο γιατί είμαστε ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι τώρα, αλλά είμαστε ακόμα οι ίδιοι άνθρωποι. Δεν μεγάλωσα πιστεύοντας ότι θα παντρευτώ. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να το κάνω. Δεν πίστευα ότι ήμουν ένα άτομο που οι άνθρωποι θα ήθελαν να με φέρουν στο σπίτι τους. Κανείς δεν με είχε αγαπήσει πραγματικά πριν από τον Τζόσουα. Δεν είχα πρόβλημα να είμαι μόνος, γιατί είχα συμβιβαστεί με αυτό. Αλλά μόλις γνώρισα τον Τζος σκέφτηκα, "Ουάου, υπάρχει πραγματικά κάτι εδώ"».

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top