Γιώργος Λιάγκας: Ξεσπά κατά του πατέρα Αντώνιου – «Όταν υπήρχε ο λόγος του IBAN…»

Γιώργος Λιάγκας: Ξεσπά κατά του πατέρα Αντώνιου – «Όταν υπήρχε ο λόγος του IBAN…»

Στον πατέρα Αντώνιο αναφέρθηκε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του. Γι’ ακόμα μία μέρα, ο παρουσιαστής έκανε αναφορά στο γεγονός ότι ο πάτερ δεν του σηκώνει πλέον το τηλέφωνο, ενώ παλαιότερα η επικοινωνία τους ήταν συχνή.

«Ρωτάω εδώ τον πατέρα Αντώνιο που από χθες του διατυπώνω ερωτήσεις, δεν με έχει πάρει κανένα τηλέφωνο. Είπαμε, παλιά οι επικοινωνίες ήταν συχνές όταν υπήρχε ανάγκη και υπήρχε και ο λόγος του IBAN. Τώρα έχει κοπεί ο δίαυλος επικοινωνίας, τι να κάνουμε τώρα;» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Και παλιά όταν πήγαινα εγώ και παρουσίαζα εκεί τις εκδηλώσεις ήμουν καλός, τώρα δεν ξέρει το κινητό μου. Δεν πειράζει, καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω, αντιλαμβάνομαι».

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.