Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι μια παράταξη φιλελεύθερη. Είμαι σε αυτό το χώρο, εκφράζω αυτόν το χώρο γιατί είμαι συνειδητά φιλελεύθερος, σε όλα ανεξαίρετα τα ζητήματα.
Είμαι φίλος στην ελευθερία για την οικονομία, είμαι φίλος της ελευθερίας της έκφρασης του λόγου και του πιστεύω του καθενός. Είμαι φίλος του δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης του οποιουδήποτε ατόμου για τη σεξουαλική του ταυτότητα.
Μόνο έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία καλύτερη χωρίς υποκρισίες και μια κοινωνία που αποδέχεται τον κάθε άνθρωπο με τα δικά του πιστεύω και τη δική του ταυτότητα».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις