ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σηκώνει το γάντι και απαντά στο Υπ. Ενέργειας ο Μαυρογιάννης: «Σουρεαλιστικό να παρουσιάζουν τα πράγματα ότι είναι παραδείσια»

Σηκώνει το γάντι και απαντά στο Υπ. Ενέργειας ο Μαυρογιάννης: «Σουρεαλιστικό να παρουσιάζουν τα πράγματα ότι είναι παραδείσια»

«Είναι πραγματικά σουρεαλιστικό, αντί να ενσκήψουμε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, να προσπαθούν να παρουσιάσουν τα πράγματα ότι είναι παραδείσια», τόνισε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης αναφορικά με τη χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, τόνισε πως η Κύπρος, 11 χρόνια μετά την ανακάλυψη του κοιτάσματος «Αφροδίτη», παραμένει το μόνο κράτος της ΕΕ, που δεν κάνει χρήση φυσικού αερίου. «Αν είναι αυτό που ονομάζεται επιτυχία, τότε κάτι δεν καταλαβαίνουμε καλά», συμπλήρωσε.

Πρόσθεσε πως, είναι εντυπωσιακό που ενώ μόλις προχθές ο ίδιος ο Υπουργός Οικονομικών, παραδέχθηκε ότι υπάρχει αποτυχία της κυβέρνησης, σε ότι αφορά τον εκσυγχρονισμό του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος, η χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας, να μας λέει ότι όλα πάνε καλά. «Πως γίνονται και τα δύο ταυτόχρονα, πρέπει να μας το εξηγήσουν», επισήμανε.

Καταλήγοντας ανέφερε ότι το γεγονός παραμένει πως αυτή τη στιγμή, οι παραλείψεις της κυβέρνησης, είναι τα μεγαλύτερα εμπόδια στη γενίκευση και στη διάδοση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top