Ο Κάνιε Γουέστ δήλωσε ότι θα διεκδικήσει και πάλι την προεδρία των ΗΠΑ το 2024

Ο Κάνιε Γουέστ δήλωσε ότι θα διεκδικήσει και πάλι την προεδρία των ΗΠΑ το 2024

Ο Κάνιε Γουέστ προσπαθεί ακόμα να εκπληρώσει τις πολιτικές του φιλοδοξίες.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το X17 Online, ο Αμερικανός ράπερ, επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ και πάλι το 2024.

Το βίντεο αρχίζει με έναν κάμεραμαν να ακολουθεί τον Γουέστ και τον ακροδεξιό, αμφιλεγόμενο δημοσιογράφο Μάιλο Γιαννόπουλο να μπαίνουν σε μια αποθήκη.

«Αυτός είναι ο Μάιλο εδώ, που εργάζεται στην καμπάνια» λέει ο Κάνιε Γουέστ. «Αυτό είναι ανακοίνωση;» ρωτάει κάποιος, ενώ ο Γιαννόπουλος γελάει και απαντά: «Υποθέτω ότι είναι».

«Ευχαριστώ, δέχομαι», γελάει ο Γουέστ. Στη συνέχεια κάνει μια ξενάγηση στην αποθήκη, όπου φαίνεται να δημιουργείται μια σειρά ρούχων με την επωνυμία «YE24».

«Δηλαδή θα είσαι υποψήφιος;» ρωτάει ο κάμεραμαν.

«Ναι» λέει ο ράπερ. «Είναι απλό, επειδή κανείς δεν μπορεί να μου πει, ξέρεις, "πρέπει να πεις αυτό, δεν πρέπει να πεις εκείνο" καταλαβαίνεις; Απλώς προχωράμε προς το μέλλον» τονίζει.

Ο Γουέστ, ο οποίος επέστρεψε στο Twitter το περασμένο Σαββατοκύριακο, πρόσφατα ενεπλάκη σε διαμάχες σχετικά με μια σειρά αντισημιτικών σχολίων σε αναρτήσεις του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ράπερ είχε στο παρελθόν ανεπιτυχώς διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ κατά την εκλογική περίοδο του 2020.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Εγκλωβίστηκαν δύο άτομα ενώ έκαναν ορειβασία στο Παλαιχώρι - Δείτε φωτογραφίες από τη διάσωση
Τροχαίο στη Λάρνακα: Όχημα παρέκκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε χωράφι - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός και παιδί 2 ετών  
Έκρυβαν την «πραμάτεια» τους σε πακέτα εταιρείας μεταφορών - Κατασχέθηκε κάνναβη πέραν των 100 κιλών - Σύλληψη 31χρονου - Φωτογραφίες
VIDEO: Αεροπειρατεία σε πτήση στο Μπελίζ – Επιβάτης πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη
Συμπλοκή στη Λευκωσία: Πιάστηκαν στα χέρια και τον μαχαίρωσε - Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Πάσχα στο… mall: Ποιες μέρες θα είναι όλα κλειστά – Πότε θα είναι ανοιχτά εστιατόρια και χώροι διασκέδασης
Πασχαλινές Εκδηλώσεις: Αυτά τα χωριά ετοιμάζονται να μας υποδεχθούν παραδοσιακά - Δείτε αναλυτικά όλα όσα προγραμματίζουν
Πώς να απολαύσετε τα Πασχαλινά εδέσματα χωρίς να χάσετε τον έλεγχο σας - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

 

 

 

Διμερείς συνεργασίες στο επίκεντρο συναντήσεων ΠτΔ στο Ισραήλ

Διμερείς συνεργασίες στο επίκεντρο συναντήσεων ΠτΔ στο Ισραήλ

Θέματα διμερών συνεργασιών και διαπεριφερειακές εξελίξεις, θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο των συζητήσεων κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο Ισραήλ, στις 4 Μαΐου. Αυτό ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) αρμόδιες πηγές, σημειώνοντας, επίσης, πως κατά την επίσκεψη του ΠτΔ θα συζητηθεί και η επικείμενη Τριμερής Σύνοδος των ηγετών Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ.