Ολοήμερη περιοδεία Προέδρου Αναστασιάδη την Παρασκευή στη Λεμεσό

Ολοήμερη περιοδεία Προέδρου Αναστασιάδη την Παρασκευή στη Λεμεσό

Επιθεωρήσεις έργων, εγκαίνια και κατάθεση θεμέλιων λίθων στη Λεμεσό, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, για την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, με αποκορύφωμα τα εγκαίνια του νέου γηπέδου.

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Ανδρέας Ιωσήφ, «νέα προοπτική στην πόλη της Λεμεσού προσδίδουν τα έργα ανάπτυξης που θα εγκαινιάσει την ερχόμενη Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης».

Κατά τη διάρκεια της ολοήμερης περιοδείας του στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερωθεί και για την πορεία υλοποίησης και άλλων έργων που, είτε τροχοδρομούνται, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συμβάλουν στη βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης.

Συγκεκριμένα, στις 09:00, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο σταθμό επεξεργασίας λυμάτων της Δυτικής Λεμεσού, ενώ στις 09:45 θα μεταβεί στο εργοτάξιο κατασκευής αντιπλημμυρικών έργων.

Στις 10:15 θα τελέσει τα εγκαίνια του κέντρου ενηλίκων στην οδό Φιλελλήλων και στις 10:30 τα εγκαίνια αποκατάστασης δημοτικών πολυκατοικιών και δημιουργίας κοινωνικού πολυλειτουργικού κέντρου στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου.

Ακολούθως, στις 11:00 θα καταθέσει το θεμέλιο λίθο της Β’ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού ενώ στις 12 το μεσημέρι θα εγκαινιάσει το Μεταλυκειακό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Το απόγευμα, στις 18:30, o Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τελέσει τα εγκαίνια των εργαστηρίων του Τμήματος Καλών Τεχνών, νέων αιθουσών διδασκαλίας και των γραφείων διοίκησης του TΕΠΑΚ.

Η περιοδεία του Προέδρου, στη Λεμεσό, ολοκληρώνεται με την τελετή των εγκαινίων του νέου γηπέδου, στις 19:30. Στην ομιλία του, προσθέτει ο κ. Ιωσήφ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να αναφερθεί στη μεγάλη σημασία που έχει για την πόλη της Λεμεσού η κατασκευή του νέου γηπέδου, με το οποίο γίνεται πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών για τους Λεμεσιανούς.

Κατά την περιοδεία του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συνοδεύεται από Υπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE