Απανθρακωμένο πτώμα άντρα βρέθηκε στην περιοχή της πυρκαγιάς στον Υμηττό

Απανθρακωμένο πτώμα άντρα βρέθηκε στην περιοχή της πυρκαγιάς στον Υμηττό

Βρέθηκε στην περιοχή του Καρέα, στους πρόποδες του όρους Υμηττός, όπου χθες ξέσπασαν μεγάλες πυρκαγιές σε διάφορες τοποθεσίες, το απανθρακωμένο πτώμα ενός άνδρα.

Απο χθες αναζητείτο ένας 47χρονος Αστυνομικός ο οποίος όπως δηλώθηκε από την οικογένεια του, είχε φύγει το πρωί από το σπίτι για να κάνει ένα περίπατο στο δάσος.

Η σύζυγος του ανέφερε μάλιστα ότι κάποια στιγμή χθες της είχε τηλεφωνήσει γα να την ενημερώσει για την φωτιά που είχε ξεσπάσει, αλλά δεν την είχε δώσει την εντύπωση, όπως είπε, ότι μπορεί να κινδύνευε.

Πάντως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει ακόμα η ταυτοποίηση για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE