LIKE ONLINE

Απίστευτο: Γυναίκα στις ΗΠΑ πλήρωσε 25.000 ευρώ για να κλωνοποιήσει τη γάτα της!

Απίστευτο: Γυναίκα στις ΗΠΑ πλήρωσε 25.000 ευρώ για να κλωνοποιήσει τη γάτα της!

Απίστευτο και όμως αληθινό… Μία γυναίκα στις ΗΠΑ πλήρωσε περίπου 25.000 ευρώ, προκειμένου να κλωνοποιήσει τη γάτα της, καθώς το αγαπημένο της σκυλάκι πέθανε σε ηλικία πέντε ετών.

Όλα άρχισαν όταν ο συγκάτοικός της, ένας κτηνίατρος-τεχνολόγος, της ανέφερε μια εταιρεία, που ονομάζεται «ViaGen», η οποία προσφέρει υπηρεσίες κλωνοποίησης σε ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων.

Η Kelly, η οποία ζει στο Όστιν του Τέξας, πέρασε όλη τη νύχτα ερευνώντας την εταιρεία και ζήτησε από τον κτηνίατρο να καταψύξει την Chai για να διατηρήσει το DNA της.

Έτσι, μετά από τέσσερα χρόνια ανεπιτυχών προσπαθειών, ο κλώνος της Chai, ένα γατάκι που ονομάστηκε Belle, ήρθε στη ζωή τον περασμένο Αύγουστο.

Η ίδια δήλωσε:

«Η Τσάι είναι η μόνη που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο:

Αρχικά με ενημέρωναν μετά από κάθε προσπάθεια, αλλά μετά από λίγο καιρό σταμάτησαν.

Τα κύτταρα πεθαίνουν ταχύτερα όταν καταψύχονται, οπότε μπόρεσαν να πάρουν μόνο περίπου έξι εκατομμύρια κύτταρα από την Chai αντί για τα συνήθη 10 εκατομμύρια που χρειάζονταν».Η Kelly ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά με το νέο της κατοικίδιο τον Οκτώβριο του περασμένου έτους και αποφάσισε να μοιραστεί τις εμπειρίες της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το gazzetta.

Όμως, η ίδια αντιμετώπισε τεράστιες αντιδράσεις σχετικά με την απόφασή της, με ανθρώπους να ισχυρίζονται ότι αντικαθιστά άδικα το παλιό της κατοικίδιο ή ακόμη ότι η κλωνοποίηση δεν υπάρχει και ότι την έχουν εξαπατήσει.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top