Μουντιάλ 2022: Ιάπωνες δημοσιογράφοι πανηγύρισαν τη νίκη με τη Γερμανία σαν να μη συνέβη τίποτα

Μουντιάλ 2022: Ιάπωνες δημοσιογράφοι πανηγύρισαν τη νίκη με τη Γερμανία σαν να μη συνέβη τίποτα

Αφοσιωμένοι στη δουλειά τους οι δημοσιογράφοι ιαπωνικής εφημερίδας, τη στιγμή που η εθνική τους πετύχαινε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της. Για εκείνους, ήταν απλά Τετάρτη.

Ο διαιτητής σφυρίζει το τέλος του αγώνα, οι αναπληρωματικοί κάνουν το σπριντ της... ζωής τους προς τον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να γίνουν ένα κουβάρι με τους υπόλοιπους Ιάπωνες συμπαίκτες τους και να ακολουθήσουν στιγμής ξέφρενης χαράς για τον θρίαμβο επί της Γερμανίας. Την ίδια ώρα, στη χώρα τους, ήταν απλά... Τετάρτη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE