Θανατηφόρο Λάρνακα: Άμορφη μάζα το όχημα της 21χρονης Ξένιας - Φωτογραφίες από τα δύο αυτοκίνητα
Μια ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, τα ξημερώματα Κυριακής (27/4), με θύμα την 21χρρονη Ξένια Ζακχαίου.
Η Μητρόπολη χαρακτηρίζει τις φήμες ως "πλήρως ανυπόσταση είδηση" και υπογραμμίζει ότι ο Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Χρυσόστομος δεν αποσύρεται από την εκλογική διαδικασία.
Ενημερώνει επίσης ότι η μόνη πηγή, η οποία είναι έγκυρη σχετικά με το θέμα της εκλογικής διαδικασίας και τη συμμετοχή του Πανιερωτάτου σε αυτή, είναι ο ίδιος ο Μητροπολίτης Κυρηνείας ή η Ιερά Μητρόπολις Κυρηνείας.
Τέλος, η Μητρόπολη αναφέρει στην ανακοίνωση ότι "κανένα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία δημοσίευσαν την ανυπόστατη είδηση, η οποία τελικά αποπροσανατολίζει τον κόσμο, δεν ήρθαν σε επικοινωνία ούτε με τον Μητροπολίτη Κυρηνείας ούτε με την Ιερά Μητρόπολη Κυρηνείας".
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις