LIFESTYLE

«Love is Blind Brazil»: Επιστρέφει στο Netflix τον Δεκέμβριο

«Love is Blind Brazil»: Επιστρέφει στο Netflix τον Δεκέμβριο

Στην εποχή των εφαρμογών γνωριμιών, άνδρες και γυναίκες αποφασίζουν να πάνε κόντρα στο ρεύμα, υπενθυμίζοντας στη Βραζιλία ότι όποιος βλέπει το πρόσωπο, δεν βλέπει την καρδιά. Ύστερα από την απόλυτη επιτυχία της πρώτης σεζόν, το «Love is Blind Brazil» επιστρέφει στο Netflix, δίνοντάς μας ραντεβού για ακόμα περισσότερη συγκίνηση στις γιορτές. Στις 28 Δεκεμβρίου, η Καμίλα Κεϊρός και ο Κλεμπέρ Τολέδο επιστρέφουν ως οικοδεσπότες του ριάλιτι, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε τρία μέρη. Τα δύο τελευταία επεισόδια θα προβληθούν στις 4 και 11 Ιανουαρίου.

Οι κανόνες και η δυναμική του πειράματος παραμένουν όπως τα ξέραμε. Οι συμμετέχοντες περνούν δέκα ημέρες μιλώντας κυριολεκτικά στα τυφλά και μέσα από κάψουλες, για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον, να δημιουργήσουν συναισθηματικούς δεσμούς και να αποφασίσουν ποιον θέλουν να παντρευτούν. Μόλις γίνει το ταίριασμα, βλέπουν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον και, στη συνέχεια, ξεκινούν για τον μήνα του μέλιτος.

Σε αυτήν τη σεζόν, θα μεταφερθούν σε ένα ξενοδοχείο στο απίστευτο δάσος του Αμαζονίου, ώστε να περάσουν χρόνο μαζί και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν φυσική σύνδεση. Έπειτα, τα ζευγάρια θα ζήσουν για έναν μήνα μαζί, δοκιμάζοντας την αγάπη τους, γνωρίζοντας τις συνήθειες, τη ρουτίνα, αλλά και τις δοκιμασίες της πραγματικής ζωής και, φυσικά, την οικογένεια και τους φίλους των συντρόφων τους. Το άγχος αυξάνεται για την πολυαναμενόμενη ημέρα του γάμου, όπου οι συμμετέχοντες θα πουν το “ναι” ή θα μείνουν μόνοι στην εκκλησία.

ΠΗΓΗ: watchandchill

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top