Περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο λόγω βροχόπτωσης

Περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο λόγω βροχόπτωσης

Περιορισμένη είναι η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, ιδιαίτερα στις περιοχές Πέτρας του Ρωμιού, Πισσουρίου και Αυδήμου, λόγω έντονης βροχόπτωσης που σημειώνεται γύρω στις 2.10 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σε διάφορα σημεία του δρόμου, ενδεχομένως το οδόστρωμα να είναι ολισθηρό, λόγω ροής και συσσώρευσης νερού.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE