Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι είσοδος και έξοδος παρά το Πεντάκωμο

Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι είσοδος και έξοδος παρά το Πεντάκωμο

Δόθηκαν στην κυκλοφορία, γύρω στις 4.15 το απόγευμα, η είσοδος και η έξοδος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, από και προς το Πεντάκωμο, που είχαν κλείσει νωρίτερα σήμερα, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος. Η κυκλοφορία από και προς το Πεντάκωμο συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Οι είσοδος και έξοδος στον αυτοκινητόδρομο παρά το Πεντάκωμο, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, είχαν κλείσει γύρω στις 3.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος τύπου τσιμεντεφόρου. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου με τη βοήθεια πληρώματος ρυμουλκού, το τσιμεντοφόρο όχημα μετακινήθηκε και το σημείο δόθηκε στην κυκλοφορία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Chevron ο ΠτΔ - Έρχονται αποφάσεις για την ενέργεια από το Υπουργικό

Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Chevron ο ΠτΔ - Έρχονται αποφάσεις για την ενέργεια από το Υπουργικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία της εταιρείας Chevron με επικεφαλής τον κ. Χαβιέ Λα Ρόσα.

BEST OF TOTHEMAONLINE