Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι είσοδος και έξοδος παρά το Πεντάκωμο

Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι είσοδος και έξοδος παρά το Πεντάκωμο

Δόθηκαν στην κυκλοφορία, γύρω στις 4.15 το απόγευμα, η είσοδος και η έξοδος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, από και προς το Πεντάκωμο, που είχαν κλείσει νωρίτερα σήμερα, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος. Η κυκλοφορία από και προς το Πεντάκωμο συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Οι είσοδος και έξοδος στον αυτοκινητόδρομο παρά το Πεντάκωμο, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, είχαν κλείσει γύρω στις 3.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος τύπου τσιμεντεφόρου. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου με τη βοήθεια πληρώματος ρυμουλκού, το τσιμεντοφόρο όχημα μετακινήθηκε και το σημείο δόθηκε στην κυκλοφορία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE