Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι είσοδος και έξοδος παρά το Πεντάκωμο

Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι είσοδος και έξοδος παρά το Πεντάκωμο

Δόθηκαν στην κυκλοφορία, γύρω στις 4.15 το απόγευμα, η είσοδος και η έξοδος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, από και προς το Πεντάκωμο, που είχαν κλείσει νωρίτερα σήμερα, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος. Η κυκλοφορία από και προς το Πεντάκωμο συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Οι είσοδος και έξοδος στον αυτοκινητόδρομο παρά το Πεντάκωμο, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, είχαν κλείσει γύρω στις 3.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος τύπου τσιμεντεφόρου. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου με τη βοήθεια πληρώματος ρυμουλκού, το τσιμεντοφόρο όχημα μετακινήθηκε και το σημείο δόθηκε στην κυκλοφορία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.