Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι είσοδος και έξοδος παρά το Πεντάκωμο

Δόθηκαν στην κυκλοφορία οι είσοδος και έξοδος παρά το Πεντάκωμο

Δόθηκαν στην κυκλοφορία, γύρω στις 4.15 το απόγευμα, η είσοδος και η έξοδος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, από και προς το Πεντάκωμο, που είχαν κλείσει νωρίτερα σήμερα, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος. Η κυκλοφορία από και προς το Πεντάκωμο συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Οι είσοδος και έξοδος στον αυτοκινητόδρομο παρά το Πεντάκωμο, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, είχαν κλείσει γύρω στις 3.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος τύπου τσιμεντεφόρου. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου με τη βοήθεια πληρώματος ρυμουλκού, το τσιμεντοφόρο όχημα μετακινήθηκε και το σημείο δόθηκε στην κυκλοφορία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE