Χαμηλόμισθοι οι δάσκαλοι στα κατεχόμενα

Χαμηλόμισθοι οι δάσκαλοι στα κατεχόμενα

Με την ευκαιρία της Ημέρας του Δασκάλου που γιορτάζεται στην Τουρκία και στα κατεχόμενα στις 24 Νοεμβρίου, η Χαλκίν Σεσί δημοσιεύει άρθρο σχετικά με τις απολαβές και τα έξοδα ενός δασκάλου.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο καθαρός μηνιαίος μισθός ενός πρωτοδιοριζόμενου δασκάλου είναι 13.000 ΤΛ, ενώ τα έξοδα διαβίωσης ανά μήνα ανέρχονται σε 16.300 ΤΛ και τα κατατάσσει ως εξής: Έξοδα διατροφής, 6.000 ΤΛ, βενζίνη4.500 ΤΛ, ενοίκιο 3.000 ΤΛ, έξοδα παιδιών 1.000 ΤΛ, ηλεκτρικό 1.000 ΤΛ, νερό 300 ΤΛ, τηλέφωνο 300 ΤΛ, διαδίκτυο 200 ΤΛ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE