Χαμηλόμισθοι οι δάσκαλοι στα κατεχόμενα

Χαμηλόμισθοι οι δάσκαλοι στα κατεχόμενα

Με την ευκαιρία της Ημέρας του Δασκάλου που γιορτάζεται στην Τουρκία και στα κατεχόμενα στις 24 Νοεμβρίου, η Χαλκίν Σεσί δημοσιεύει άρθρο σχετικά με τις απολαβές και τα έξοδα ενός δασκάλου.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο καθαρός μηνιαίος μισθός ενός πρωτοδιοριζόμενου δασκάλου είναι 13.000 ΤΛ, ενώ τα έξοδα διαβίωσης ανά μήνα ανέρχονται σε 16.300 ΤΛ και τα κατατάσσει ως εξής: Έξοδα διατροφής, 6.000 ΤΛ, βενζίνη4.500 ΤΛ, ενοίκιο 3.000 ΤΛ, έξοδα παιδιών 1.000 ΤΛ, ηλεκτρικό 1.000 ΤΛ, νερό 300 ΤΛ, τηλέφωνο 300 ΤΛ, διαδίκτυο 200 ΤΛ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE