Χαμηλόμισθοι οι δάσκαλοι στα κατεχόμενα

Χαμηλόμισθοι οι δάσκαλοι στα κατεχόμενα

Με την ευκαιρία της Ημέρας του Δασκάλου που γιορτάζεται στην Τουρκία και στα κατεχόμενα στις 24 Νοεμβρίου, η Χαλκίν Σεσί δημοσιεύει άρθρο σχετικά με τις απολαβές και τα έξοδα ενός δασκάλου.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο καθαρός μηνιαίος μισθός ενός πρωτοδιοριζόμενου δασκάλου είναι 13.000 ΤΛ, ενώ τα έξοδα διαβίωσης ανά μήνα ανέρχονται σε 16.300 ΤΛ και τα κατατάσσει ως εξής: Έξοδα διατροφής, 6.000 ΤΛ, βενζίνη4.500 ΤΛ, ενοίκιο 3.000 ΤΛ, έξοδα παιδιών 1.000 ΤΛ, ηλεκτρικό 1.000 ΤΛ, νερό 300 ΤΛ, τηλέφωνο 300 ΤΛ, διαδίκτυο 200 ΤΛ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE