Απόλλωνας: Καίγεται για συνέχιση της αντεπίθεσης... Τα σενάρια ενδεκάδας

Απόλλωνας: Καίγεται για συνέχιση της αντεπίθεσης... Τα σενάρια ενδεκάδας

Επανεκκίνηση με ντέρμπι για τον Απόλλωνα, με στόχο την συνέχιση της βαθμολογικής αντεπίθεσης.

Φιλοξενούνται στην «ΑΕΚ Αρένα» οι πρωταθλητές, αντιλαμβάνονται πόσο επικίνδυνη είναι η αποστολής τους. Εννοείται ότι θα κυνηγήσουν το «διπλό» για να μην χάσουν άλλο έδαφος.

Πέρα από τον τιμωρημένο Χοσέ Ρέθιο, χθες έγινε γνωστό, ότι επέστρεψαν με προβλήματα τραυματισμών από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές, οι Χάμπος Κυριάκου και Μπασέλ Ζράντι. Επισήμως λέχθηκε, ότι κι οι δυο παίχτες είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE